Barion Pixel

Tanítások

A tanulás az életünk velejárója, akkor csináljuk megfelelő tudatossággal. Nálam rövidebb és hosszabb folyamatokra köteleződhetsz el. Akár csak magadról tanulnál, vagy tovább képeznéd magad. Testkezelések, párkapcsolati munka, szexualitás harmonizálására van lehetőség és mód, hogy egyre boldogabbá és teremtővé válj az életedben.

Szexuális forráskód aktivilása testkezelés

A személyiségünk sok összetevője közül, a boldogság sokak számára a nekik megfelelő társsal elképzelhető. A férfiak és nők a legnagyobb szeretve levés érzését a szexualitáson keresztül élhetik meg. Már ha nincsenek tabuk, szégyen, ítélkezések sokasága a szexualitás területén. A terápiás több ezer órás konzultációs tapasztalatom mégis azt mondja, nagyon is van. 

Te tudod mi az a legbelsőbb, eszenciális forrás energia, ami a szexuális lényedből fakad? 

Tudod, hogy mi mindenre tudnád ezt felhasználni?

Mi mindent tudnál általa megélni? És nem csak a szexualitás területén, hanem az egyéb életerületeiden?

Hogy fonódik össze a szexuális energiád, ennek megélése a fontos szerepeiddel: szülő, társ, dolgozó, teremtő, önmegvalósító emberként?

Ha ezek mind érdekelnek és segítő szakemberként keresed azt a technikát, amivel teljessebbé teheted a lehetőségeket amivel segíteni tudod a klienseidet, akkor ez az amit keresel. Mélyre tudsz ásni, fel tudod tárni az árnyék részben oly sokszor elnyomott részeit az embernek és megmutatva magának szépen, lassan, a ritmusába beillesztve, tudod segíteni a magára kiváncsi egyént, hogy eljusson a szexuális forráskódjáig, hogy kiteljesedett életet élhessen. Ezzel a testkezeléssel és a hozzá tartozó kérdésekkel egy egyéni folyamatot kísérve teheted ezt. Ha magadon szeretnéd ezt alkalmazni és kibontani a saját szexualitásod, esetleg a párkapcsolatodba bevinni, arra is egy remek technika. Éljük végre vágyazonosan, szenvedélyesen az életünket és segítsünk ebben másoknak is!

 

A képzés személyesen: 2 nap és ezt követi egy online: 3 órás hívás pluszban.

Ára: 290000Ft