Barion Pixel

Csoportos, online szolgáltatások

Az online csoportos előadások, workshopok, meditációk, azt a lehetőséget teremtik meg számunkra, hogy bárhol, bármikor össze tudunk kapcsolódni. A csoportos programjaimon elengedhetetlen a biztonságos tér, amit tartok, hogy mindenki meg tudjon nyílni a sebezhetőségében, az elakadásait felvállalva, csendben vagy ezeknek hangot adva, de lényeget tekintve a csoportdinamika transzformáló erejét használjuk. Önálló és egymásra épülő kurzusokat is találsz. 

Árak: 5000-60000Ft 

 

Szeresd a tested! I.

Miért utálom a testem? Önbántalmazás helyett, válaszd az önszeretetet! Testedben rejlő lehetőségek! Bezártság vagy szabadság? Kisugárzásod belülről fakad?! Mire lenne szükséged ahhoz, hogy harmóniába tudj kerülni a testeddel? 

Milyen korlátozó gondolatok, érzések, hitrendszerek vannak, amik észrevétlen tudatalatti programként futnak benned? Gondoltál már rá, hogy ezek nagy százaléka nem is tiéd?

Milyen minták szerint éled az életed, neveled a gyermeked (gyermekeid), amivel ugyanezt a tudatalatti programozást adod át neki(k), hogy ez az örök elégedetlenség érzése uralja a testéhez való viszonyt?

Milyen életre vágysz a különböző életterületeiden? Szeretnél végre sikeres, magabiztos, határozott kiállást, megjelenést, a munkádtól a párkapcsolatodon keresztül, mindenhol megélni?

És tudnál e egy intim, megengedő, elfogadó és szerető kapcsolatba jutni a testeddel, ahelyett, hogy folyamatosan bántalmazod?

Ha ezek nálad mind rendben vannak, akkor nem engem keresel, ha viszont kíváncsivá tettelek, akkor tarts velem és nézzünk rá együtt, hogy milyen apró átírandó gátjaid vannak és változtassunk rajta, hogy egy elfogadóbb, szeretetteljesebb állapotba juthass és elkezdhesd élni az életed egy csodálatos testben.

-A meztelenség és azzal járó hitrendszerek, ha belegondolsz mi mindenhez van köze a hétköznapokban a reggeli mit vegyek fel- től a felszabadult hálószobai megélésig! 

felmenőink, anyáink, apáink tanításai a meztelenségről.  Pl. „ne mutogasd a csúnyádat, a bokádat, a térdedet…”

Amikor meglátjuk magunkat a tökéletlenségünkben való tökéletesben, és valódi mélységében megismerjük a testünk történetét, akkor elkezdjük érezni a hálát, a szeretetet, a szabadságot, és szárnyra kapunk.

 

Időtartam: 2,5 óra online

Ára: 25.000 Ft

 

Szeresd a Tested! II.

Fókuszban az intim testrészek!

Tudtad, hogy az intim testrészeidhez való viszonyod, meghatározó a nemiség megélésében?

Ha nem vagy vele összhangban: a kinézetével, a színével, a formájával, az illatával és esetleg a funkciójával, akkor az alapvető Nőiességedben való létezésben vagy, nagyon nagyfokú kizárásban.

Hogy ez mostantól ne így legyen, kimozdulnál a komfortzónádból és megnéznéd mi van ezen túl, hogy milyen felszabadító a Nőiességeddel ezen a testrészeden keresztül kapcsolódni, akkor itt a helyed ezen a zoom híváson.

Ami biztosan lesz: 

 • nemiségünk elfogadása a családba való érkezés szűrőjén keresztül
 • Milyen bevett nézőpontjaid vannak a nemiszervedről
 •   milyen elvárásaid vannak
 • mi mindent hittél el a partnernek
 • mire vágyhatsz, ha kapcsolódnál ezzel a testrészeddel
 • milyen megéléseid lehetnek a szexualitásban
 • a végén közös meditáció, amit utána megkapsz, hogy tovább tudj kapcsolódni, mélyülni

Ezeket a kérdéseket fogjuk körbe járni, a résztvevők nézőpontjaival kiegészítve.

Ha valóban vágysz a Nőiességed megélésére, a partnerkapcsolatodban is megérkeznél egy befogadóbb, örömtelibb megélésre, akkor ne habozz, itt helyed!

 

Időtartam: 2,5 óra online

Ára: 25.000 Ft

 

Párkapcsolati sebeink: Fókuszban a hűtlenség

Mi a motivációja a férfinak és a nőnek? Mi az útja a továbblépésnek és/vagy a megbocsátásnak? Mire használod a haragodat?

 A hűtlenség nem kényszer, hanem döntés és általában döntések sorozata! Hogy mi áll a hátterében, vagyis kinek mi a motivációja a felszínen általában ez csak egy magyarázat, egy igazolás, hogy fel tudja menteni magát az illető. De a valódi mélységével hajlandó lenne e szembenézni? Mi az a hiány? Mi az a sérülés, ami ott nagyon mélyen szunnyad és a megcsalást elindította az egyénben? Ezekre fogjuk a válaszokat keresni és ezen túl a megoldásokat! Mert azt nem szabad elfelejteni kedves Hölgyeim, hogy ugye a „tróger férfiak” statisztikailag pont ugyanannyira vannak ebben a témában érintve, mint a NŐK! Vagyis a Férfi és a Nő ugyanannyira csalja a párját!

Hol csúsznak el a párkapcsolatok? Mit tudsz tenni, hogy ne nyíljon ki az elhidegülés ollója és ne következzen be a félrelépés?!

A mai konzumkultúra parancsa az, hogy vásároljunk és fogyasszunk minél többet, ami pedig elromlott, azt dobjuk el, és cseréljük újra, és ez sajnos észrevétlenül átterjedt az emberi kapcsolatokra is. Hol van az megírva, hogy az elromlott mosógépet, ha drágább megcsináltatni, mint újat venni, akkor a párkapcsolatokkal is így kell tenni. Az önismeret hiánya, a felelőségvállalástól való rettegés már elég alap ahhoz, hogy egy kapcsolat ingatag lábakon álljon. De ha mégis az idő előrehaladtával együtt maradnak, a változás a két egyénben, ami önállóan bekövetkezik a hiányos rossz minőségű kommunikációval borítékolhatóan szétváláshoz vezet. És mi minden még? A gyerekvállalás, a krízishelyzetek bizonyt erőt próbálóak a feleken. Mik az eszközök, ha az ember mégis belerakja a cselekvést, hogyan lehet hosszútávon boldog, kiegyensúlyozott, tápláló párkapcsolatra hangolódni. Mi kell ahhoz, hogy észrevegyük a jeleket, ami a félrelépéshez vezet?!

Ezen az online eseményen ezekről és a lelki és transzgenerációs hátteréről fogunk beszélgetni.

 

Időtartam: 2,5 óra online

Ára: 9.900 Ft

 

Pár-Kérdés

A jó párkapcsolat gyakorlata!

Ha van párkapcsolatod, akkor azért, ha nincs akkor meg azért lenne érdemes ránézni, miből, kiből, hogyan működsz, ha kapcsolatról van szó! Kommunikáció, konfliktuskezelés, intimitás… apa vagy anya példája, ami meghatároz? Szólok mindkettő! De ha nem is tudod egyes viselkedésmintád honnan ered, akkor bizony a változtatás sem lesz sikeres.

A fájdalmak, a megbántottságod, a csalódás, a kudarc, amit a lelkedben cipelsz, egy idő után megkövülté teszik a szíved. És ahogy ez a folyamat napról napra megy előre, te egyre bizalmatlanabbá válsz és feladod!

Feladod a harcot, a keresést, a hitet, ami egyszer rég ott volt benned, amikor még bíztál, hogy neked is jár a boldogság, a szerelem.

Tudtad, hogy manapság már megváltozott a párkapcsolatok elfogadott időtartama?  Hogy a legújabb nemzetközi felmérések szerint „csak” monogám párkapcsolat sorozatokra vagyunk kódolva?!

De valójában mi van akkor, ha csak azt felejtettük el, hogy hogyan kell ápolni egy kapcsolatot. Mert ez sem működik magától!

Ezen a hívás sorozaton minden hónapban együtt töltünk 3 estét, amikor is a különböző területeit járjuk körbe a jól működő párkapcsolatnak, hogy mik a mintáink és hogyan tudunk ezen változtatni. Minden hívásban ezt meditációval is kitisztítjuk, hogy a változás utána a cselekvésbe, a viselekedésmintákba is át tudjon íródni.

 

Időtartam: 90 perc online élő 3 estén keresztül (minden hónapban)

Ára: 5.000 Ft

 

Teremtés a szexuális energiánkkal!

Hölgyek! A nőiesség születési jogunk, merjünk benne élni, kibontakozni, mint egy nyíló virág. Lássuk meg a bennünk rejlő szépséget, rétegeket, lehetőségeket!

 

 Olyan két napos programra hívlak Benneteket, ahol a szexuális energiánk elakadására nézzünk rá és oldjuk fel ezeket.

Tudtad, hogy a szexuális energia nem megfelelő módon áramlik, az minden életterületedre kihatással van?

 • az energia szinted alacsonyabb
 • a kreativitásod szunnyadd
 • a teremtéseidben elakadás van
 • a párkapcsolatodban nem vagy boldog

 

Ezek mind a bőség, öröm, tápláltságban való áramlás hiányát mutatják! Ha bármelyik téma is jelen van az életedben vagy akár több, ez a program neked szól!

Ősi, tradicionális gyakorlatokkal fogunk a csoportdinamika segítségével dolgozni, amiket utána haza tudtok vinni a hétköznapjaitokba is.

 

 Kiknek ajánlom?

 • mindenkinek, aki szeretne jobban kapcsolódni önmagához,
 •  aki lelki és fizikai szinten is tartana egy nagytakarítást a hasi, alhasi részen a szexualitását      ébresztené
 •  mindenkinek, aki rálátna a párkapcsolati mintáira és hogy hogyan működik
 •  annak, aki a bőséget szeretné meginvitálni az életébe

 

És ha már nőiesség, akkor dolgozni fogunk párkapcsolati kérdéseket érintő területekkel is.

Fókuszban a felszabdult szexualitásért.

Regisztrációdat utalással tudod biztosítani, a válasz emailben küldöm az adatokat.

 

Időtartam: mindkét nap 10-17-ig

Ára: 60.000Ft/2 nap