Barion Pixel

Elvonulások, táborok

Ez az a program forma, ahol megnézheted, hogy amiről beszélek, azt élem is. Aktív több napos együttlét. Együtt kelünk és fekszünk, eszünk, iszunk, sírunk, nevetünk, táncolunk, sétálunk és igazán mélyre megyünk, hogy utána a magasságokba tudjunk emelkedni. 

Különböző tematikájú elvonulásokra és táborokba tudsz velem jönni, ahol a test elfogadása, a párkapcsolati működéseink transzformálása a cél.

Árak: 140000- 250000Ft

Az érintés varázslatos ereje

Párkapcsolati  fókuszú elvonulás, nem csak pároknak

Tudtad, hogy a legnagyobb érzékszervünk a bőrünk? 

És belegondoltál már, hogy ez a nagy felület, mennyi minden megélést, traumát zár magába? 

Hogy a párkapcsolatban a testiség, az érintés minősége és az ezt befogadás képessége meghatározza a párkapcsolatod minőségét?

Testünk rendkívül sok emlék őrzője, még olyanoké is, melyeket nem közvetlenül mi magunk szereztünk, hanem a szüleinktől, nagyszüleinktől „kaptuk” a génjeinken keresztül. A régi traumák, elszenvedett bántalmazások olyan blokkokat, energetikai elakadásokat okoznak bennünk, melyek aztán kihatással vannak a hétköznapi életünkben számunkra fontos dolgokra, mint az anyagi helyzetünk, sikerességünk a munkában, boldogulásunk a társas kapcsolatokban. Ahhoz, hogy ezeket az elakadásokat, melyeket sejtszinten tárolunk, feloldjuk és megszüntessük – Az érintés erejét hívjuk segítségül, és használjuk csodálatos gyógyító erejét. A Sacred Body Awakening Mária Magdolna misztikus erején és tevékenységén alapuló módszer, mely a szeretet és az Univerzum tiszta szándékú energiáin keresztül segít a felszínre hozni és kioldani belőlünk a blokkokat, elakadásokat. Az egész testet bejáró finom érintéseken, simogatáson keresztül négy különböző testhelyzetben történnek a formációk, melyek keretében bárki elindulhat és megtapasztalhat egy csodás gyógyulási folyamatot, kortól és nemtől függetlenül.

A párkapcsolat sok tényező együtt állásától lesz boldog. Valódi hosszútávon fenntartható boldogsághoz elengedhetetlen az intimitás és a kommunikáció. Az intimitás, ami nem egyenlő a szexualitással, hanem ezt is magába foglalja, és olyan elemeket még, mint az érintés, a bizalom, a sebezhetőség, tisztelet, a hála, megengedés érzései. A mai kapcsolatoknál, ha minden rendben is van ezekre a dolgokra egyre kevesebb idő jut. A kulcs a szándék a változtatásra való igény, a tudatos újra transzformálásban rejlik.

Ebben a 4 napban lerakjuk a már nem működő dolgokat és újra kalibráljuk az egyén és a párkapcsolat viselkedésmintáit és ezen keresztül az érzelmi, a testi-lelki genetikai információkat. Kilépünk a régi mintákból, a kollektívból ránk ható sémákból és mindenki megtalálja magának, a neki működő párkapcsolatot!

Mondd neked mi a vágyad?!

Várlak  szeretettel a 4 napos elvonulásra, amit a férjemmel együtt tartunk!

Hozzájárulás: szállás 3 éj – napi 3x étkezés

Egyéniben 1 ágyas elhelyézesben: 232.000.-/fő        Ismétlő ár: 210.000.-/fő
                2-3 ágyas elhelyezésben: 199.000.-/fő        Ismétlő ár: 180.000.-/fő
Pároknak: 398.000Ft/pár                                      Ismétlő páros ár: 340.000.-/pár      

BosziSuli tábor, minden, ami párkapcsolat

Szeretnél 4 varázslatos napot eltölteni csupa-csupa olyan ember társaságában, aki szintén hisz a varázslat jelentőségében és szereti is azt működtetni?

Lennél-e tudatosabb a párkapcsolatodban?

Gyűjtenél vagy megosztanál tapasztalatokat más „Boszikkal” is?

Tanulnál valami újat?

És mindezt párkapcsolati fókuszú ismereteken keresztül?!

Akkor tarts velünk!

A program alapjában a BosziSuli boszijainak tanrendjébe illeszkedik, de szeretjük a tudást mással is megosztani, így bárki becsatlakozhat, ha egy tudatossággal és varázslattal teleszórt elvonulásra vágyik!

A program része:

  • párkapcsolati mintáink, traumáink feloldása
  • a tested ébresztése, intimitásba hívása
  • Lélek kapu testkezelés megtanulása (munkafüzetet is kapsz)
  • Teremtő erő testkezelés megtanulása (munkafüzetet is kapsz)
  • szexuális edukációs ismeretek
 

Az elvonulás ára: 140.000 Ft


Az ár tartalmazza, a szállás díját, napi 2 étkezést (ebéd, vacsora), és a 2 testkezelés díját (40+40 ezer Ft) Az utazásról mindenki magának gondoskodik.


Helyszín: Vértestolna
FIGYELEM!!! A helyek száma korlátozott és érkezési sorrendben történik a beérkező foglalások alapján.


Foglalás díja (ami a teljes összeg első részlete: 40.000 Ft)