Barion Pixel

Egyéni / Páros konzultáció

Az intimitás, a párkapcsolat, a szexualitás manapság mindenkit érintő témakör. Ha van párkapcsolata akkor azért, ha nincs akkor meg azért. Az ember boldogságra vágyik. Évek óta dolgozom párokkal, férfiakkal és nőkkel egyéniben párkapcsolati megoldandó feladatokkal. Az egyéni folyamat vezetés, ebben a kényes, néha már kényelmetlen témában nagy bátorságot és így bizalmat igényel. Erre a legjobb forma az egyéni folyamat választása, akár egyedül, akár a pároddal érkeznél.

A kommunikáció és az intimitás hiánya már elég ahhoz, hogy egy kihűlt, érzelmileg eltávolodott kapcsolatban találjuk magunkat, ahol nem vagyunk boldogok, vagy csak valami hiányzik számunkra! Ismered e a szeretetnyelveteket? Tudod- e hogyan kell jól szeretni téged és a párodat? 

A nőnek biztonság kell és emellett szenvedélyt és izgalmat szeretne, ahogy a férfi is arra vágyik, hogy vággyal teli, szenvedélyt érezzen párjától és emellett biztosítsa számára a békés, nyugodt meleg otthont. Látható, hogy ezek sokszor ellentétes dolgok, de akkor mi a megoldás? Mindenki azt hiszi a párkapcsolat magától működik az téved. Senki nem tanította meg, hogy mik a buktatók és ha belebukunk, hogyan tudunk felállni és tovább menni az úton közösen. Egy kapcsolatban az induló szenvedély, éjszakákon át tartó beszélgetések, az áthancúrozott éjszakák után, egy idő után jönnek az összeköltözés, házasság, gyermekvállalás szürke hétköznapjai. Ezek mind nagy változások az ember életében. Tudjuk ismerjük a szüleinktől kapott mintáinkat? Ismerjük annyira, hogy tudjuk mit, mikor miért úgy csinálunk, reagálunk, ahogy éppen sikerül? Hogy a konfliktusoknál melyik attitűd, ami domináns benned és a párodban? Milyen megoldási stratégiák működnek nektek?! 

 

Árak: 30.000-450.000 FT – egyéni konzultációtól a csomagokig